Daily Fiction

Daily Fiction skaber forestillinger i et krydsfelt mellem performancekunst, dans og teater, med vægt på nærvær og humor.

Værkerne reflekterer over samfundsmæssige og eksistentielle forhold. Vi søger at udvide det menneskeligt bevidste med åbninger til et andet nærvær og en ny logik.

Daily Fictions produktioner er blevet opført på Stockholm Fringe Festival, Bådteatret, Teater Katapult, Dansehallerne, Kulturcenter Assistens, Den Fri Udstillingsbygning, Københavns Domkirke, Cisternerne og Golden Days Festival.

Daily Fiction laver workshops og laboratorier med kunstneriske undersøgelser, og videreformidling omkring den skabende proces, ofte i samarbejde med Forsøgsstationen.

Auteur og performer Tora Balslev står bag koncepterne i mange af Daily Fictions værker, som skabes i samarbejde med en bred vifte af musikere og andre kunstnere.

Tora Balslev er en del af en ny generation af scenekunstnere, som forener mod til det ukendte med absolut metodisk bevidsthed og refleksive krav både til sig selv og til publikum. Hun arbejder med et personligt autentisk udtryk i udviklingen af sit scenekunstneriske sprog.
Vibeke Wrede, instruktør og uddannelsesleder på Scenekunstens Udviklingsscenter

Tora Balslevs udtryk var roligt og kontrolleret og samtidigt kraftfuldt og uforudsigeligt. Hendes evne til at skabe nærhed og intensitet var imponerende.
Terpsichore Dansemagasin

 

 

Kontakt

dailyfiction@gmail.com
tlf: (+45) 60 87 48 12

Daily Fiction

C/O Dansehallerne
Regnbuepladsen 7, 5.,
1550 København V


Administration
Projektcentret Dansehallerne
Lone Vibe Pedersen
lvp@dansehallerne.dk
+45 33 88 80 32

Bestyrelse

Torben Guldberg, formand

Mai Bang Poulsen, kasserer

Helga Rosenfeldt-Olsen, bestyrelsesmedlem

Kunstnerisk Råd

Charlotte Grum, billedkunstner

Rikke Lund Heinsen, udviklingskonsulent og underviser

Mira Margaritha Cordsen, eventplanlægger indenfor kultur og byudvikling

Nyhedsbrev:
Send os en mail, så sætter vi dig på listen